Vízóra szerelés folyamata

Vízóra szerelés, egyéni vízmérő, vagy lakás mellékvízmérő telepítése szakképzett és gyakorlott kollégáink számára nem jelent akadályt. A maximális profizmussal elvégezzük a vízóra szerelés folyamatát. A vízóra szerelés az agglomerációban is elérhető, kiszállási díj mellett. Teljes körű ügyintézés és gyors, precíz munkavégzés biztosítja ügyfeleink kényelmét.

A vízóra csere folyamata a papírmunkával kezdődik, mely laikusok számára ijesztő és megterhelő feladat lehet. Számíthat segítségünkre, igény esetén az első lépésektől rendelkezésre állunk.

A vízóra szerelés lépései:

1. Tervek elkészítése

A törvényi előírásoknak és a Fővárosi Vízművek Zrt. szabályzatának megfelelően első lépés a vízóra beépítési terv elkészítése. Cégünk ebben is az Ön rendelkezésére áll. Adja le megrendelési igényét és munkatársaink mielőbb felveszik Önnel a kapcsolatot, hogy mihamarabb fogyasztásának megfelelő vízdíjat fizethessen. Miután leadta igénylését, munkatársaink megadják Önnek a tervezési jogosultsággal rendelkező tervező partnerünk elérhetőségét, akit felkeresve elkezdődhet a tervkészítés, majd pedig a Fővárosi Vízművek Zrt. általi elfogadtatás.

vízóra csere

2. Egyéni mérő felszerelése

Amennyiben Ön már rendelkezik a Vízművek által jóváhagyott tervekkel, megrendeli a mérőóra beépítést és kollégáinkkal egyeztetett időpontban fogadja szerelőinket. A kivitelezés időpontjában kérjük, hogy biztosítsa számunkra a bejutást, a fogyasztási hely és a mérni kívánt kifolyók hozzáférhetőségét.

3. Műszaki hely kialakítása – szükség esetén

Amennyiben nincs meg a felszereléshez szükséges műszaki környezet, úgy azt ki kell alakítani. Munkatársaink természetesen ezt a feladatot is elvégzik, ilyen esetekben azonban többletköltséggel kell számolni.

vízóra csere árak

4. Mérőóra hitelesítés

Az egyéni mérő felszerelése után közvetlenül jogosult kollégáink elvégzik a vízóra hitelesítést, a zárógyűrű felszerelést és plombálást is, így Önnek már semmi dolga nem marad új vízmérőjével, mindössze élveznie kell az egyéni mérés költségcsökkentő előnyeit.

5. Teljes körű ügyintézés

Átvállaljuk az összes ügyintézést, Önnek csak a megfelelő nyomtatványok kitöltése és aláírása marad. A vízóra szerelés teljes folyamata alatt számíthat ránk ez ügyben is.

Ha szeretne csupán annyi vízért fizetni, amennyit valóban elhasznál, akkor az egyéni vízóra szerelés a megoldás. Hívjon minket mielőbb, hogy a lehető leghamarabb mentesüljön az újabb havi fölösleges költségektől. Ha egyéni mérő telepítés, akkor Apai & Márton Kft.!

Hívjon!

+36 1 707 2147
+36 30 456 4059
+36 70 297 6015

info@vizoras.hu

Megbízhatóság, pontosság, évtizedes tapasztalat

Vízóra csere Budapesten és vonzáskörzetében

Vízóra csere, vízóra szerelés

Kérjen ajánlatot

Ajánlatot kérek, vagy Megrendelem *
Köszönöm az üzenetet elküldte.
Hiba történt az üzenet elküldése közben. Próbálja újra küldeni később.